Kereskedés

ECOlogic group s.r.o. nem veszélyes hulladék kereskedelmével foglalkozik 2019 óta, ill. a másodlagos nyersanyagok áramlásának irányítása az előállítóktól a végső feldolgozókig. Hosszú távú együttműködésünk van a beszállítókkal, valamint az ügyfelekkel egész Európában (Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Csehország, Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovénia, Románia, Törökország stb.). A kapcsolatok és az ellátási láncok széles portfóliójának előnye, hogy kevésbé értékes és nagy értékű anyagokat tudunk forgalomba hozni. A logisztika területén szerzett sokéves tapasztalatunk és kapcsolataink részeként anyagi logisztikát tudunk biztosítani saját szállítással egy raklapról a teherautó mennyiségig. A megfelelő dokumentumkezelés, valamint az anyagáramlás kezelése magától értetődő.

+ Több

Feldolgozás

A Losonci üzemünkben tárolással, válogatással, mechanikus aprítással, hulladékgyűjtéssel és gyűjtőudvarokkal, valamint ipari vállalatokkal foglalkozunk. A szelekcio es a gépsorunk segítségével az ilyen kezelt hulladékot kiváló minőségű és értékes alapanyaga dolgozzuk fel, amely a mosás, szárítás, optikai / polimer és színválogatás után az újrafeldolgozás utolsó fázisába lép, és a regranuláció 100% -ban újrahasznosítva kerül a forgalomba különböző műanyag termékek gyártására alkalmas anyag.

+ Több

Vállalatoknak

Cégeknek kínálunk melléktermékek feldolgozását ill. hulladék, amely elválaszthatatlan része a gyártási folyamatoknak (PP, ABS, HDPE, PA6, különféle sorja és hulladéklécek a gyártosorokról es hulladékok, például papír karton csomagoló, műanyag folia csomagoló, fólia stb.). Tovabba Szállítást, hulladéktárolók cseréjét biztosítjuk, természetesen visszaigazolást a hasznosításról és igények esetén fejleszthetünk egy ún. Zöld terv. Minden ügyfelet egyénileg közelítünk meg, és kérésre személyre szabott hulladékkezelési koncepciót dolgozunk ki. Várjuk az együttműködésünket.

+ Több

Egéb szolgáltatások

Image 01 Szállítás

Üzleti terveink részeként cégünk közúti árufuvarozást nyújt 3,5 t össztömegű járművek által, valamint elszállítási szolgáltatásokat. Mindent a nálunk is bérelhető IVECO DAILY a IVECO EUROCARGO billenő kisteherautón. Szállítással, költözéssel vagy bérléssel kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk a info@ecologicgroup.eu